tiistai 10. tammikuuta 2012

Tammikuun suunitelmia

Tervehdys kaikille lukijoille!

Arki on palannut tiiperöille. Ompulla ja Vilillä alkoi koulu maanantaina ja Neppulla ja Inkulla alkoi arkinen rytmi. Lomalla ollaan oltu aikatauluista jäljellä ja välillä edellä, mutta niinkait sitä lomaillessa kuuluukin. Aamuiset puistoilut ja ulkoilut aloitettiin eilen, niinpä myös päiväunet (äidin tauko) on saanut jälleen oman paikkansa. ;) Lomailu on kivaa, mutta myös arjesta osataan nauttia..

Arjen palattua aloitetaan taas askarteleminen ja leipominen. Toki olemme leiponeet ja askarrelleet lomallakin, mutta ei kuvattavaksi asti.. ;)
Suunnitelmissa olisi:
- pullien leipomista (myös laskiaispullia)
- talvista askartelua
- merellistä askartelua
- luistelua
- pulkkamäkeä ja kaakaota
 jne..

Katsotaan mitä ehditään.. :)

Inkku on opetellut paljon uutta.. Inkku juttelee jo jonkin verran ja taapertelee brio-kärryn kanssa, sekä pöytätasojen tuella. Ihanaa seurailla, kuinka pieni on innokas oppimaan ja opettelemaan. Inkun lempi leikki taitaa olla tavaroiden piilottelu.. Äidin puhelin on yksi suosikeista. Se kun on niin mukavaa kätkeä kaappiin tai sohvatyynyn alle.. ;)

Neppu tykkää tehdä palapelejä ja pelata joulupukin tuomia pelejä. (lotto, bingo ja muistipeli).
Uusia piirustuksia ja maalauksia syntyy myös päivittäin.. Kaikista eniten Neppu tykkää kuitenkin ulkoilla ja laskea mäkeä.. Ulkoota ei sisälle malttaisi millään tulla.. :)

Vili tykkää myös ulkoilla! Aamusta iltaan.. välillä pitää soitella pojan perään ja pyytää syömään, sekä lämmittelemään. Ulkona Vili touhuaa lumen parissa, sekä pelailee sählyä. Vilille joulupukki toi pihalle hienon maalin, joka onkin ollut jo kovassa käytössä.

Ompulla on isojen tyttöjen touhuja.. ;)
Joulupukin tuoma cd-soitin on soinut ahkerasti.. Toisin sanoen Anna Abreu siellä laulelee.. ;) Voi äiti parkaa... Anna kun ei kuulu ihan minun suosikkeihini.. Vaikka onhan se hyvä. :)
Lisäksi Omppu touhuilee gerbiilejensä kanssa. Ompulla on 2 gerbiiliä nimeltään Rokki ja Vilu. Todella suloisia otuksia. Niille Omppu rakentelee agility ratoja ja purutunneleita.. Ja gerbiilit tykkää.. :)

Minulla ja miehelläni oli myös vapaa-aikaa tuossa ennen joulua. :)
Kaikki 4 lasta menivät mummille ja ukille yö kylään. Kyllä oli jännäää! Inkku oli ensimmäistä kertaa yö kylässä ja hienosti meni! :)
Me kävimme hohtogolffaamassa ja kahvittelemassa. Sitten haettiin elokuva, irtokarkkeja ja ruokaa kotiin. Kyllä oli mahtavaa syödä ja katsoa elokuvaa ilman keskeytyksiä. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

1 kommentti:

  1. täällä myös yksi Anna Abreun uhri >:) voi elämä sitä päivittäistä jytkettä ja jytinää yläkerrasta :-)
    Ihanaa kun ootte päässyt isännän kanssa viettämään laatuaikaa, sillä sitä sitten jaksaa taas sitä arkea enemmän.
    Terkut muksuille ja sille pienimmälle tietty pusut <3

    VastaaPoista