perjantai 24. helmikuuta 2012

tiiperöt talvilomalla


Täällä tiiperöt nauttivat talvilomasta. :)
Alkuviikosta vierailimme ystäviemme mökillä. Reissun tarkoitus oli viettää mukavaa aikaa perheen ja ystävien kesken, ulkoilun ja mönkeilyn parissa.
Reissuun lähteminen tällä porukalla on jo haaste sinänsä...
Lainassamme oli isompi auto (pikku-bussi) ja mönkijä peräkärryssä.
Pakkaaminen sujui mukavasti.. vaatteet ja liina-vaatteet vain laukkuihin. Pakkasin myös matka evästä, kun niin on helpompaa kuin pysähdellä ostamaan sämpylöitä ja kahvia. Huolttiksilta saa kyllä evästä joka nälkään, mutta lasku on hyvinkin nopeasti parista sämpylästä ja pillimehusta jo tähtitieteellinen...

Matkaan lähdettiin tiiperöiden päiväuniaikaan, joten osa matkasta sujui hyvinkin rauhallisesti. Sen jälkeen pysähdyttiin syömään eväitä ja jaloittelemaan hieman.
Loppumatkan lapset piirtelivät, lukivat ja Inkku leikki autoleluilla, sekä söi naksuja.
Meno matka sujui siis vaivattomasti.

Mökillä ulkoiltiin ja otettiin mönkijä kyytejä. Lapset jonottivat mönkijän kyytiin innoissaan, kuin olisivat poniajelu jonossa olleet.. ;) Inkku tosin ei vielä kyytiin päässyt.



Ulkohuussia jänskäsin hieman.. Kesällä lapset ovat huussissa käyneet, mutta talvella...
No, hienostihan sekin sitten sujui. Jopa Neppu innoissaan kirmasi huussiin polkua pitkin. :)

Lumileikkejä, saunomista, hyvää ruokaa.. Niistä oli tämä loma tehty.

Kotimatka olikin jo hieman takkuisempi. Alkupätkä sujui jälleen pienten nukkuessa, mutta loppumatkan saikin jo keksiä jos jonkinlaista viihdykettä.. Ajokeli oli huono, joten hiljalleen ajeltiin ja paikoittain suditeltiinkin.
Mutta kotiin päästiin ja kaikki hyvin. ;)

Minusta reissun kurjin osuus on ehdottomasti tämä jälkipyykki.. blaah.. Pesukone ja kuivausrumpu on ollut kovassa käytössä. Ihmekkös tuo? :)

Mukavaa talvilomaa kaikille lomailijoille!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti