tiistai 27. maaliskuuta 2012

Inkku 1vuotta

Lauantaina Inkku täytti 1v.
Juhlittiin pikkuisen perheen kesken ja kummeja kävi kylässä.
Isommat juhlat pidetään sitten lähempänä Nepun synttäreitä. Juhlitaan Neppu ja Inkku samassa, koska osalla sukulaisista jonkin verran matkaa tänne meille, niin ettei tarvitse ajella montaa kertaa edestakaisin.
Synttäreiden aikaan muistot myllertää mielessä.. Muistelin Inkun odotusta, syntymää ja ensimmäisen vuoden taivalta.. Ihania muistoja.. :)

Töissä käyminen on sujunut mukavasti. Aina kun olen töihin päässyt... Ensi viikolla tiiperöt aloittavat perhepäivähoidossa. Jännittäviä aikoja..
Olen tässä huomannut sellaisen omatunnon kolkuttajan itsessäni.. Jos käyn työpäivän jälkeen kaupassa, niin sieltä tarttuu hyvin herkästi ostoskoriin muutama suklaamuna lapsille...  Meilläkin kun oikeasti karkkipäivä perjantaisin. Mutta mahdanko potea huonoa omatuntoa, kun käyn töissä? Tai kun viihdyn töissä niin hyvin? Viihdyn toki myös kotona ja viikonloppuisin en voisi kuvitellakkaan käyväni töissä. Täytynee jättää suklaamunat hyllylle odottelemaan perjantain kauppakoria.. :)

Virpomisvitsojen koristelua aloitellaan tällä viikolla. Sunnuntaina Omppu lähtee Nepun kanssa virpomaan muutamat naapurit..


Vitsoja olemme käyneet keräämässä viime viikolla.. Tänään lähdemme keräämään ne virpomiseen tarkoitetut vitsat..

Nämä vitsat päätyivät silmäniloksi.. :)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

ps. se virkkuukoukku on pysynyt kivasti tuolla somisteena.. Pitäisi varmaankin pölyt pyyhkiä siitäkin.. ;) heh.. Kaikkea ei vain ehdi tekemään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti