torstai 15. maaliskuuta 2012

töitä ja kotitöitä



Minä palasin töihin pitkän miettimisen jälkeen. Teen osa-aikatyötä kesäkuun alkuun asti. Sitten olisi kesäloma ja tarkoitus syksyllä jatkaa töitä.
Työt sujuu mukavasti ja nautinkin työstäni hyvin paljon.
Kotona isommat lapset ja Neppu ovat hyvin reagoineet, mutta Inkku ilmeisesti vieläkin hämillään. Inkku heräilee iltaisin ja öisin, tarkistaakseen että äiti on lähellä ja sitten nukahtaa taas.
Mutta uskon ja toivon että arjen tasapaino tässä vielä ehtii löytyä. :)

Kotityöt saan usein aamuisin tehtyä ennen töihin menoa. Koululaiset herätän ja lähetän kouluun.
Aamuisin ehdin myös ulkoilla ja askarrella tai leikkiä Inkun ja Nepun kanssa. Iltaan jääkin sitten ruoka, yhdessä olo ja lepo :) Tämä sopii minulle..

Sen olen kyllä huomannut, että alkuun tämä stressin määrä on aika valtava ja nukkumaan mennessä ei tarvitse nukkumattia huudella.. Tosin, meillä tässä ollut lasten hoitopaikkaan liittyviä ongelmia joita ei normaalisti tarvitsisi näin murehtia. 2 viikon päästä nimittäin saamme vasta virallisen hoitopaikan. Siihen asti olemme tukeutuneet naapuriin ja tehneet mieheni kanssa molemmat puolikasta päivää. Meillä tähän hoitopaikan saamiseen menee yhteensä n.4viikkoa...

Mutta.. Aurinko paistaa ja lumet sulaa.. :)
Kevät on kyllä upeaa aikaa!

Tässä vielä muutama kuva Nepun askarruksista..

Pikku-taiteilija vauhdissa.. :)

Nämä oranssit jutut ovat jotakin ukkeleita, jotka saivat huiveja..
Neppu askarteli myös kortteja ja mato tervehdyksiä.. hih.. :)

Mukavaa loppu viikkoa kaikille!!

1 kommentti:

  1. Kiireistä aikaa kaikkinensa kuulostaa olevan ja kaikesta huolimatta ennätätte askarrella ja touhuta yhdessä! Ootte kyllä ahkeria! Ihana kuva Nepusta askartelujen keskellä :-)

    VastaaPoista